Mácsonya nagyapját meg akarja gyógyítani, ezért végül herceg lesz.

Sánta Tehén

Sánta Tehén

Izvorul Tamaduirii karakterlapja 2021-06-03

2021. június 03. - Kárász

Izvorul Tamaduirii

Gnóm férfi / 189 éves
85 cm/32 kg/ Szikár alkatú. Fizikailag erős és ügyes.
türkizkék szem/ loboncos méregzöld haj és szakáll bajusszal/ zöld bőr/
Toplák, rendetlen. Ha nem lenne néha hideg, állandóan meztelenül járna. Fodrászokkal már régen összeveszett. Környezete néha föllázad rendetlensége ellen, erőszakkal megfürdeti, haját és szakállát rövidre vágja.
Amikor szakácsnak álcázzák, kénytelen tisztán tartani magát, hogy ne dobják ki a konyhából, illetve ne ismerjék fel. Naponta többször sminkelnie is kell magát.
Mély és repedtfazék hangja van. Ezt kihasználja, amikor másokat idegesít: ilyenkor énekelni is képes. Állítólag olyan rikácsolásra is képes, ami a falakat ledönti. Állítólag!
Az elmebaj nem testi hiba, elsőre általában nem látszik. Azért rendetlenségéből és ápolatlanságából egy jobb megfigyelő gyanakodni kezdhet a problémára. Memóriája is kezd romlani, ezért kísérleteinek eredményét, tanult és megtalált varázsrecepteket, eljárásleírásokat, stb. különböző noteszekbe jegyzi fel. Jegyzetei nélkül veszélyesen rossz varázslatokra képes.
Szülei nevelték bele, hogy környezetében nem tűri a rendetlenséget. Míg ő egy mozgó szemétdomb, lakó és munkakörnyezete olyan tiszta és rendezett, mint egy bútoráruház kirakata.
Próféta, tudós
Biomágus. Nincs állandó munkája, tagadja a fogyasztói társadalmat. Alkalmi munkákból él, vagy valamelyik büntetését tölti. Fennmaradó szabad idejében tanul, kutat, irodalmaz.
Járt a Simon Mágus Akadémiára, Frankenstein Klinikára, ParaCelsus Alapítványhoz. Egyik helyen sem tudott diplomát szerezni, mert előbb rúgták ki, mint tervezte.
(Káinistának) nincs családja. Se istene, se hazája. Drakokat megszereti, talán munkája és szakmai tudása gyümölcsének tekinti őket. Vagy saját gyermekeinek.
Istentagadónak mondja magát, valójában káinista. Istentagadása a Tagadás istenítése.
Gnóm kitaszított
Szeret gúnyolódni, kötekedni. Mindenkiben képes hibát találni, és ezt eltúlozza, kigúnyolja. Így sokszor keveredik verekedésekbe. Szeret verekedni. Ezért Mácsonya pórázon tartja, és néha elveri.
Erkölcsi értékei megfelelnek Kaján elvárásainak. Számunkra elfogadhatatlanok.
Gátlástalan. Tisztában van tettei veszélyességének, de nem törődik vele.
Szintetikus élőlényt akar előállítani, de nem tud. Klónozással tud csak új élőlényeket kialakítani vagy szaporítani. Vagyis az életet csak reprodukálni tudja, létrehozni nem.
Meghasonlásának oka, hogy káinistaként pusztítania kell, ugyanakkor tudománya élet létesítését célozza. De az is lehet, hogy a sok és indokolatlan varázslás ment az agyára. Vagy megmérgezte egy alkimista. Vagy már hülyének született.
Cinikus.
Flegmatikus
Őrült. Mániás-depressziós. A sok és felesleges varázslás mellékhatásaként apránként megőrült. Ez rontja varázslatainak a hatékonyságát. Mostanában leginkább alkimista beavatkozásai sikeresek.
Meghibbant, de ez senkit sem zavar. Minden oszlopos remete hibbant, azért állítják oszlopra őket. Így szem előtt vannak, inkább szórakoztatók, mint idegesítők. De elszabadul az oszlopról időnként, ilyenkor egyre nagyobb bajt tud okozni.
Hosszú idejű oszlopra zártsága után igyekszik minél több emberrel kapcsolatot létesíteni, beszélgetni, vitatkozni, híreket hallani. Akár társasági lénynek is gondolhatnánk, de a kapcsolatai rövid idejűek pocsék viselkedése és gonoszsága miatt.
Ismereteit jól tudja rendszerezni. Ha valami feladatot talál, teljesen belebolondul. Szerencsére elvész a részletekben, így nem válik nagyon közveszélyessé. Csak kicsit közveszélyes.
A pregnáció elismert és üldözött szakértője. Klónozni is tud, ezt kevesen tudják róla.
Képzelőerőben jó.
Ismeri saját értékeit, saját hibáit viszont nem. Mivel őrült.

A bejegyzés trackback címe:

https://hejakutmacsonya.blog.hu/api/trackback/id/tr6916580896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása