Mácsonya nagyapját meg akarja gyógyítani, ezért végül herceg lesz.

Sánta Tehén

Sánta Tehén

Stenyöl 2021-05-06

2021. május 06. - Kárász
Istenölőnek nevezi magát, de a nép nem hisz a fülének, és Stenyölnek nevezi. Anyakönyvi neve:
Station Amersfoort
ember férfi, ~300 éves
200/90/ aszketikus testfelépítésű
türkizkék szem/ ritka ősz haj/ zöld bőr/ borosta
Bőre vékony, ráncos és májfoltos, mint a nagyon öregeknek.
Alkimista, messziről látszik rajta. Cilinder, sál, malaclopó a kötelező viselet, alatta térdnadrág, mellény és császárkabát. (A köpenyt leveszi amikor akcióban van.) Ha álruhában vagy munkaruhában van, oda az elegancia.
Bőröndhalon utazik általában.
Gyógyszerészeti praktikákkal fiatalítja magát. Időnként vissza kell vonulnia testi egészségének helyreállítása miatt. Ez az időszak általában a Vad Hajsza idejére esik.
Jobb szemére monoklit kénytelen tenni, mert legyengült a sok kaleidoszkópozástól és mikroszkópozástól.
Motyog. De igézésnél tisztán artikulál.
Valószínű, hogy bolond.
remete, alkimista, kitaszított gyilkos
kalandor
Kiváló eredménnyel végezte el a Paracelsus Alapítvány összes képzését. Azóta is bejár az Alapítvány előadásaira, de inkognitóban (mivel többen is el akarják kapni). Ilyenkor rendszeresen áldoz és meditál Szent Isekucz szobra előtt. Minden Isekucz szobor előtt áldoz egyébként.
Magát isteníti. Ezért is üldözi a Szent Hivatal.
Ember. Kívül áll minden társadalmi körön.
Mindenkit lenéz, kivéve akiket utál. Azokat figyelembe veszi, számon tartja.
Teológiát, mitológiát tanulmányozza folyamatosan, keresi az istenek gyenge pontjait, támadási felületüket.
Puritán
Meg akar ölni legalább 1 istent. De inkább többet, vagyis az összest. Kíváncsiságból, még inkább tudásvágyból. Meggyőződése, hogy a Világ ez által jobb lesz.
Vulgár-materialista: nem hisz az elvont fogalmakban, mindennek tárgyi megjelenését/hordozóját keresi. Ezért szedi darabokra áldozatait: keresi bennük a tehetséget, tisztelhetőséget, stb. mint tárgyat. Pár nagy szentet már megölt, de ezzel nem érte el a kívánt eredményt. Ha az ellene kiadott kőrözéseket nem tekintjük kívánt eredménynek.
Üldözik a porvári oroszlánok (mert tudja az átjáró titkát) és az összes inkvizítorok (mert a Fekete Lyuk titkát kezdi megérteni). Drakok is üldözik (testvérük megölése és Asoktara veszélyeztetése miatt). Farkasok is üldözik, mert megtámadta Baba Yagát. Kereken berág rá a fejvadásza leölése miatt. Mungekarok kiátkozták, mert felkoncolta Vajákos Öreganyót. Fejvadászok keresik sorozatgyilkolásai miatt.
Vérmérséklete flegmatikus. Kaotikus – gonosz jellemű, kukacoskodó.
Őrült.
Elemzi és értékeli a környezeti és társadalmi eseményeket, ebből tapasztalati úton jó következtetéseket von le. Társadalmi szerencsejátékos.
Jó rendszerező, fejben és cédulákon őrzi meg megfigyeléseit. A cédulákat több – egymástól távol elhelyezett – rejtekhelyen őrzi.
Okos.

A bejegyzés trackback címe:

https://hejakutmacsonya.blog.hu/api/trackback/id/tr3516524742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása