Mácsonya nagyapját meg akarja gyógyítani, ezért végül herceg lesz.

Sánta Tehén

Sánta Tehén

Gabur 2021-04-12

2021. április 12. - Kárász

Vad Gabur

a Macskaszem történetben született Tüske és Kígyószisz fiaként. Belenőtt az archonságba, nem tesz a sorsa kitérőket. Tüske tanítja, neveli, de nem segíti. Ő is így neveli fiait, unokáit. Azóta fölküzdötte magát a Csen törzs főnökévé. Tüsi ősz hajú, türkizkék szemű, barna bőrű mungekar férfi. Ferenc-József szakálla van. Súlya 98 kg, magassága 195 cm, 58 éves. Arcát és alakját Lee van Cleefről mintázom. Sikeres hadjáratokat vezet időnként. Fő bevétele az általa pacifikált területeken beszedett védelmi pénz. Főnöki ruhát hord. Fején fez, kezében görbe bot van, mindkettő tenyérnyi aranydíszekkel van díszítve. Körülötte ugrál 4 fejű kacsabékája. Testőrök és hadsegédek kísérik. Apródok viszik mögötte pajzsát és pallosát.

Ezüstpénzen szerepel az arca.
    
58 éves mungekar férfi
195/98/ Fizikailag erős és ügyes.
türkizkék szem/ tüsi ősz haj/ barna márványos bőr/ angol bajusz
Tekintélyt parancsol a megjelenése. Arcát és alakját Lee van Cleefről mintázom. Több sebhellyel büszkélkedhet (egyik az arcát csinosítja). Kora már látszik, szeme táskás, mozgása kicsit szögletes.
Arcát rituális sebhely formájában a csen kua csinosítja. A mese elején megsüketül, de a végére meggyógyul.
     
lovag (hadúr)
A Csen törzs főnöke, amúgy hírhedt hadúr. Nagy szava van a mungekar arkhónok között.
Többszörös nagypapa. Fiait vezető pozícióba helyezi, ha arra érdemesek. Unokáit maga körül tartja a testőrségében, nevelésüket és képzésüket kézben tartja. Mácsonya jó képességeit már évekkel ezelőtt kiszúrta, ezért nevelő feladatokkal terheli.
        
ember, mungekar
Törzsfőnökként szinte nincs magánélete. Sokat van a nyilvánosság előtt. A népet jól megdolgoztatja, így tudja őket jól tartani.
Klánszellem vezeti a politikában.
A naptári és törzsi ünnepeket látványosan megünnepelteti, diplomáciai eseményeket nagyvonalúan kihasználja a törzs - és személye - iránti tisztelet erősítésére.
Nép, törzs és család érdeke minden előtt.
      
Vérmérséklete szangvinikus. Kaotikus – semleges jellemű, akaratos, erőszakos.
Vidám, ha éppen nincs hadi szolgálatban. Cinikus megjegyzésekre hajlamos.
Jó a szemmértéke. Első látásra fel tudja mérni látogatói jellemét.
Viszonylag jól felméri a várható eseményeket. 8 lépéssel előre tud tervezni, de asztrál mágusokat is tart állandóan az udvarában.
Nagyon tehetséges, ezt szüleitől örökölte. Vele született vezetői erényeket eddig jól kihasználta, most már eddigi eredményeinek gyümölcseit fogyasztja.
     
   

A bejegyzés trackback címe:

https://hejakutmacsonya.blog.hu/api/trackback/id/tr5816498614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása